Hírek

Pályázzon és használja ki a "Gyakornoki program pályakezdők támogatására" pályázat révén vállalkozása számára kiváló feltételekkel elérhető kvalifikált munkaerőben rejlő potenciált! A pályázat munkaerő esetén egyrészt bér- és járuléktámogatást nyújt a vállalkozások számára a gyakornok(ok) foglalkoztatásához kapcsolódóan kilenc hónapon keresztül, másrészt lehetőséget teremt segítő vállalati gyakornoki kapcsolattartó tevékenység ellátására és szükség esetén az új munkahely tárgyi és infrastrukturális feltételeinek kialakítására is!

Tegye versenyképessé vagy tartsa fenn vállalkozása versenyképességét a Széchenyi 2014-2020 pályázati időszak támogatási lehetőségeit is felhasználva!

A "Gyakornoki program pályakezdők támogatására" pályázat benyújtható és az IR Kft. sokéves tapasztalaton és szakmai munkán alapuló pályázatírói és pályázatkezelési szolgáltatásait igénybe véve ön egyszerűen pályázhat!

A támogatás maximális mértéke támogatási kategóriától függően az összes elszámolható költség 100 %-a! Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege maximum 30 000 000 Ft!

 

GINOP-5.2.4-16 Gyakornoki program pályakezdők támogatására
GINOP-5.2.4-16 pályázati összefoglaló
 Gyakornoki_program_palyakezdoklyazat.jpg