Főoldal / Pályázatok / Széchenyi 2020
Széchenyi 2020

Magyarország, a 2014-2020-as költségvetési időszakban rendelkezésre álló Európai Uniós források applikáláshoz, elkészítette operatív programjait, melyek teljes mértékben illeszkednek az Európa2020 stratégiához, s az abban megfogalmazott 11 tematikus célkitűzéshez.

Az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. 2000-ben megkezdett működése óta számos jelentős megbízást kapott az Európai Uniós projektekben, elsősorban az on-line és B2B webes alkalmazások fejlesztésében, üzemeltetésében, valamint az Európai Uniós pályázati projektek megvalósításában, arculatok kialakításában.

Cégünk a projekt menedzsment területén is jelentős referenciákat szerzett, mind az NFT I., UMFT és USZT programokban. Megvalósításához fűződik Európai Területi Együttműködési programok részeként HU-SRB IPA, valamint a Közép-Európai transznacionális programok (CE) számos projektje.

A jelenleg futó Széchényi 2020 fejlesztési programban számos nyertes pályázatot készítettünk el, melyekhez igény szerint üzleti tervet, megvalósíthatósági tanulmányt és költséghaszon elemzést is végeztünk. Nyertes pályázatainkat megtekintheti a referencia menüpontban.

Pályázzon Ön is az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. segítségével!

Cégünk teljeskörű megoldást kínál a pályázatírás, szerződéskötés, elszámolás és projektvezetés területén a Pályázatok menüpontban található kiírásokhoz kapcsolódóan.

 

Széchenyi2020 aktuális pályázati felhívásai

 

Alábbi táblázatban a Szeged és vonzáskörzete, illetve a Dél-Alföldi régió szempontjából leginkább releváns Operatív Programok rövid összefoglalóit találják:

 

Operatív Programok

IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft.