Főoldal / Projekt előkészítés / Szolgáltatások
Szolgáltatások

Pályázatírás, projekt menedzsment szolgáltatások a hazai és EU-s forrásokhoz

Cégünk a projekt menedzsment, tanulmány készítés és pályázat írás területén óriási és magas szintű tapasztalattal, referenciával és az ehhez szükséges szervező képességgel bír. A Széchenyi Terv Plusz 2021-2027 programozási időszak forrásai révén a weboldalak az elektronikus kereskedelmi, számlázási és vállalatirányítási rendszerek pályázataihoz kíván segítséget nyújtani a 2021-2027 közti időszakban.  A komplett, kreatív tervezéstől kezdve a végső megvalósításig kulcsra kész megoldásokkal szolgálunk, melyekhez tudásunkat az elmúlt évek tapasztalatai alapján építjük be.

 

Pályázatírás az informatikai EU-s forrásokhoz

A Széchenyi Terv Plusz 2021-2027 programozási időszak vállalkozásfejlesztési forrásai révén a weboldalak, az elektronikus kereskedelmi, számlázási és vállalatirányítási rendszerek kialakítását támogató pályázataihoz kívánunk segítséget nyújtani az elkövetkezendő időszakban.

 

Pályázati előkészítés szolgáltatás

 

Szolgáltatás szükségessége:    

Az Európai Unió által társfinanszírozott pályázatok várhatóan 2023 második negyedévében ismételten elérhetővé válnak Magyarországon. A pályázati források másfél éves elapadása, az energiaválság és a háború sújtotta gazdasági helyzet végett várhatóan óriási kereslet lesz a támogatások iránt. A pályázatok elnyerésében kulcsfontosságú a megfelelően előkészített és összerakott pályázati anyag és a szakszerűen megírt pályázat időben (minél hamarabb) történő benyújtása.

A felhívásokra történő gyors és eredményes reakcióhoz javasoljuk pályázati előkészítő szolgáltatásunkat.

 

Szolgáltatás része:    

Pályázati előkészítés során az alábbi munkát végezzük:

 • ügyfél meglévő adottságainak felmérése,
 • felhívásokban történő részvétel lehetőségének vizsgálata.
 • beruházási ötletek, tervek előzetes véleményezése a pályázati kiírások, szabályozások függvényében,
 • vizsgálatra kerül, hogy a fejlesztési koncepció melyik operatív programhoz, mely prioritási tengelyhez kapcsolódik, ennek alapján milyen finomítások szükségesek az elképzelést illetően,
 • bevált partnerek ajánlása a pályázati előkészítés munkálataihoz,
 • projekt előkészítő, megalapozó tanulmányok készítése:
  • Pályázati felkészítő dokumentum készítése,
  • Cselekvési ütemterv készítése,
  • Megvalósíthatósági tanulmány készítése (igény esetén),
  • Üzleti terv készítése (igény esetén),
 • pályázati dokumentáció összeállítása, vagy az előkészített dokumentációs csomag ellenőrzése

Az IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. partnere ha GINOP Plusz pályázatokra készül:

 • klasztertagság felkészítés,
 • felkészítés nemzetközi minőségirányítási rendszerek bevezetésére,
 • vállalati digitális rendszerek bevezetésének előkészítése,
 • felkészítés infrastrukturális beruházásokra.

 

Kiknek ajánljuk a szolgáltatást?    

A szolgáltatást azon elsősorban építési beruházást véghezvinni kívánó vállalkozásoknak és önkormányzatoknak javasoljuk, akik tervezett nagyberuházásukat pályázati forrás bevonásával kívánják megvalósítani a következő 2 év során. Szeretnének időben képbe kerülni az európai uniós pályázatokhoz szükséges dokumentumokkal és teendőkkel. Biztosra kívánnak menni, időben pályáznának, továbbá szeretnének az elbírálásnál plusz pontokat szerezni a sikeresség érdekében. Segítséget tudunk nyújtani a megfelelő kivitelezők és beszállítók megtalálásában. Pályázatok írásával és projektmenedzsmenttel több mint 15 éve foglalkozunk, így a tervezés, előkészítés, vagy akár a megvalósítás szakaszában is megbízható, korábban kiválóan referáló partnereket tudunk biztosítani a pályázatokhoz szükséges anyagok, például építési tervek, minőségügyi tanúsítványok előállításához/megszerzéséhez.

Csatolt referenciák
IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft.