Hírek

 

Az ingatlan különösen alkalmas lehet:

a)    informatikai vállalatnak

b)    pénzügyi szolgáltatónak

c)    ügyvédi-, pályázatírói-, tervező irodáknak

d)    oktatócentrumnak

e)    utazási szolgáltató irodának

f)    nagyobb könyvelő irodának

g)    többcélú rendelőnek, kamarának

h)    egyéb irodai tevékenységhez

Az irodaház klimatizált, jól szeparálható terekkel, hőszigetelt üvegezésű műanyag homlokzati nyílászárókkal, szalagfüggöny árnyékolókkal rendelkezik. Parkolás közterületen. Fűtésrendszere: kombi kazán (cirkó gázfűtés) lemezradiátor hőleadókkal. Az irodaház fenntartása relatíve alacsony rezsiköltséggel oldható meg.

Az épület teljesen felújított. Az internetelérés megoldott és az épület riasztórendszerrel, belső informatikai hálózattal, kaputelefonnal rendelkezik.

Elhelyezkedése kiváló: a Földváry utcában, Szeged Belváros városrészében a Dugonics tértől pár méterre, a Széchenyi tértől, azaz a központtól 650 m-re. Városközponttól, egyetemektől, közigazgatási intézményektől pár percre. Könnyű megközelíthetőség, kiváló tömegközlekedés (busz, villamos, troli), ezek megállói 250 m-en belül vannak.

Az irodaház hosszú távra, de minimum 1 évre bérelhető! Preferencia szerint leinformálható ÁFÁ körös ügyfelek részére.  2 havi kaució elvárás a bérlővel szemben! Ár: 2000ft/m2/hó + ÁFA + rezsi

Szeged Belváros városrészben kiadó a kiváló elhelyezkedésű Földváry irodaház

Kiado_a_Foldvary_irodahaz__170evel-1.png

 

Kiadó irodaház Szeged belvárosában a Dugonics tértől 2 percre

 

Az ingatlan paraméterei:

       i.          Földszint:

 1. Irodahelyiség: 22,3 m2
 2. Kézmosó: 1,58 m2
 3. Tusoló WC: 3,68 m2

 

 1. Recepció (fogadótér): 19,11 m2

 

 1. Közlekedő (teakonyha) 8,5 m2
 2. Kézmosó:1,04 m2
 3. WC: 1,03 m2
 4. Lépcső: 1,8 m2

 

      ii.          Emelet:

 1. Lépcsőház: 3,6 m2
 2. Irodahelyiség: 20,94 m2

 

 1. Irodahelyiség: 18 m2
 2. Kézmosó, WC 1,42 m2

 

 

     iii.          Földszint és emelet összesen: 103 m2

 

Szeged Belvárosában, a Földváry utcában kiadó egy két szintes, összesen 103 m2 alapterületű önálló irodaház! A földszinten az utcáról nyíló kétszárnyas bejárati ajtóból az optimálisan pl. recepciónak helyet adó 19,11 m2-es fogadótérbe léphetünk be. A szemben lévő recepciós pult mellett jobb oldali irányba elhaladva a fogadótérből egy saját vizesblokkal rendelkező irodába léphetünk be, amely 22,3 m2-es területnagyságú és saját utcára néző ablakkal rendelkezik. Ennek az irodának a vizesblokkja tartalmaz kézmosó előteret (1,58 m2) és tusolót, valamint WC-t és bidét magában foglaló elválasztott teret (3,68 m2). Az emeleti szintre fogadóból a recepciós pult előtt balra fordulva a 8,5 m2-es közlekedőn (teakonyhán) keresztül juthatunk fel, amely szintén utcára néző ablakkal ellátott. Az emeletre vezető lépcső mellett rendelkezésre áll szociális blokk, amely különválasztott térben WC-nek (1,03 m2) és kézmosónak ad helyet (1,03 m2). A lépcsőről felérve az emeletre először egy nagyobb méretű irodahelységbe (20,94 m2) lép be a közlekedő, ahol két utcára néző ablak található. Itt továbbá igény szerint a vízvételi lehetőség kialakításának feltételei adottak. A nagyobb méretű irodából a belépést követően bal oldali irányba haladva egy másik kisebb méretű irodahelyiségbe (18 m2) juthat el az irodaházban közlekedő, amelynek szintén saját utcára néző ablaka és elkülönített szociális helysége van (WC-vel és mosdóval) (1,42 m2).

 

Az irodaház klimatizált, jól szeparálható terekkel, hőszigetelt üvegezésű műanyag homlokzati nyílászárókkal, szalagfüggöny árnyékolókkal rendelkezik. Az épületben megtalálható burkolattípusok: mázas kerámialap, szőnyegpadló. Belső felületképzések esetén: vakolt, diszperziós festékkel festett falak, a vizes helyiségek részben csempézettek. Parkolás közterületen. Fűtésrendszere: kombi kazán (cirkó gázfűtés) lemezradiátor hőleadókkal. Az irodaház fenntartása relatíve alacsony rezsiköltséggel oldható meg. Az épület teljesen felújított. Az internetelérés megoldott és az épület riasztórendszerrel, belső informatikai hálózattal, kaputelefonnal rendelkezik. Elhelyezkedése kedvező: Szeged Belvárosában a Dugonics tértől pár méterre a Széchenyi tértől, azaz a központtól 650 m-re. Városközponttól, egyetemektől, közigazgatási intézményektől pár percre. Könnyű megközelíthetőség, kiváló tömegközlekedés (busz, villamos, troli), ezek megállói 250 m-en belül vannak. A megközelíthetőség kétsávos aszfalt burkolatú útról, kerékpárútról és járdán lehetséges. Közvetlen környezetében vegyes funkciójú társasházak, családi házak, kereskedelmi és szolgáltató egységek, oktatási intézmények találhatók. A terület közművesítettsége teljes, mivel a városi vezetékes víz-, gáz- és elektromos energiaellátás mellett a zártrendszerű csapadékvíz- és szennyvízelvezető csatornahálózat is kiépítésre került. Az ingatlan területére a rendelkezésre álló közművek bevezetésre kerültek, az saját mérőórákkal felszerelt.

 

Különösen alkalmas lehet informatikai vállalatnak, pénzügyi szolgáltatónak, ügyvédi-, pályázatírói-, tervező irodáknak, oktatócentrumnak, utazási szolgáltató irodának, nagyobb könyvelő irodának, többcélú rendelőnek, kamarának, egyéb irodai tevékenységhez.

 

Az irodaház hosszú távra, de minimum 1 évre bérelhető!

Preferencia szerint leinformálható ÁFÁ körös ügyfelek részére.

2 havi kaució elvárás a bérlővel szemben!

Ár: 2000ft/m2/hó + ÁFA + rezsi

206000 Ft/hó + ÁFA + rezsi

Bruttó: 261620 Ft/hó + rezsi

 

Az ingatlan tágabb környezete:

 

Csongrád megye, Szeged város (megyeszékhely). Lakónépesség 170 ezer fő, lélekszám alapján a Magyarországi városok közül a harmadik helyet foglalja el. Szeged a régió kulturális és gazdasági központja. A város az 5-ös, 55-ös, 47-es, 43-as főutak mellett az M5-ös és M43-as autópályákról is megközelíthető, amelyek csomópontja a település közigazgatási, és az ipari-, és logisztikai központ területének ÉNy-i részén található. A város rendelkezik nyugati elkerülő úttal, melynek száma 502.

 

Napjainkban a város a hazai tudományos kutatások (főként természettudományi és mérnöki) és a felsőoktatás egyik központja. 2014-2020 programozási időszakban létrehozásra került a szegedi lézerközpont: ELI-ALPS – Extreme Light Infrastructure Attosecond Light Purse Source nemzetközi kutatásokat szolgáló kutatási infrastruktúra, amelynek napjainkban is tervezettek infrastrukturális bővítései.

 

A város turisztikai potenciálját elsősorban az épített és természeti környezet, illetve a nemzetközi hírű rendezvényei alapozzák meg. A város „EUROPA NOSTRA” és „EURÓPA DÍJAT” kapott.

 

A kereskedelem a regionális központ szerepköréhez mérten fejlett. A város infrastruktúrája jól kiépült.