Hírek

Hamarosan jelentős támogatásban részesülnek a kis- és középvállalkozások, melyeknek már most érdemes elkezdeniük a pályázatok előkészítését

Fehér Éva; az IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatója a Délmagyarországnak nyilatkozott: Hamarosan jelentős támogatásban részesülnek a kis- és középvállalkozások, amelyeknek már most érdemes elkezdeniük a pályázatok előkészítését.

2027 végéig a Helyreállítási és Rezilienciaépítési Eszköz részeként 2.300, míg a partnerségi megállapodás alapján az operatív programokra 14 ezer milliárd forintnyi európai uniós forrás érkezik hazánkba, miután az Európai Bizottság december 22-én elfogadta a partnerségi megállapodást. A legtöbb forrásban a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz részesül, így a következő években is jelentős számú pályázat segíti a kis- és középvállalkozások beruházásait, valamint a K+F+I célú fejlesztéseket.

A szakmai szempontok alapján jól előkészített terv, a stratégiával rendelkező pályázat, a kiváló számokkal bíró mérlegbeszámoló, a stabil tulajdonosi háttér, valamint a beadás gyorsasága lesz a mérvadó a támogatások elnyerésében.

Hamarosan jelentős támogatásban részesülnek a kis- és középvállalkozások

Elolvasom a teljes cikket!
Feher_Eva_PNG.png

Forrás: https://www.delmagyar.hu/helyi-gazdasag/2023/01/fejleszthetnek-a-vallalkozasok-palyazatokra-keszulnek?fbclid=IwAR054b9D5fiYhaOJvpQhsp2Mz8NZxYJFyKC5KLJuR9AvWSuLtyWN1MBRX7M