Főoldal / Bemutatkozás
Bemutatkozás

Az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. működését 23 éve azzal a céllal indította, hogy elősegítse a Dél-Alföldi régióban az információs társadalom szolgáltatásainak terjesztését, megismertetését, részt vegyen a fejlesztésekben és a megvalósult rendszerek üzemeltetésében.

 

A cég két fő üzletágának a történetét, 2000-től napjainkig, az alábbiakban foglaljuk össze:

A vállalat már a kezdetektől számos jelentős megbízást kapott az Európai Uniós projektekben, elsősorban az online és B2B webes alkalmazások fejlesztésében, üzemeltetésében, valamint az Európai Uniós pályázati projektek megvalósításában, arculatok kialakításában. Az IR Kft eleinte a KKV-k egyedi igényeihez szabott weboldalakat készített. A weboldalak finanszírozása és a megrendelői igények kapcsán a vállalkozás egyre nagyobb kompetenciára tett szert az európai uniós pályázatokkal kapcsolatos ügyvitel tekintetében. Az idő előrehaladtával több korábbi ügyfél kérte fel cégünket pályázatírás és projektmenedzsment feladatok ellátására.

Az utóbbi években a vállalkozás megbízásai tekintetében egyre inkább háttérbe szorultak a webes alkalmazások, a jelenlegi tevékenységi kör elsősorban az Európai Unió által társfinanszírozott pályázatokhoz kapcsolódó adminisztratív feladatcsokorhoz kapcsolódik. 2007 óta komplex pályázati szolgáltatást nyújtunk, amely magában foglalja a pályázati előkészítő munkálatokat, pályázatírást, projektmenedzsmentet, elszámolást és projekt utógondozást, továbbá igény esetén önerő finanszírozásával kapcsolatos megoldásokkal is támogatjuk ügyfeleinket.

 

Ügyfeleink csoportját ambiciózus KKV-k, az agrárium változó méretű szereplői, magánszemélyek, non-profit társaságok, költségvetési szervek alkotják. Megbízói körünk elsősorban kapcsolati hálónk révén; ügyfeleink és együttműködő partnereink ajánlásai alapján gyarapszik. Cégünk eredményességének biztosítéka a pályázatok területén szerzett 15 éves tapasztalat. Munkánkkal hozzá szeretnénk segíteni ügyfeleinket az európai uniós források eléréséhez, optimális felhasználásához fejlődésük és áttételesen a Dél-alföldi régió fejlődése érdekében.

Az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. projektmenedzsment területen jelentős referenciákat büszkélkedik, mind a Nemzeti Fejlesztési Terv, Új Magyarország Fejlesztési Terv, Új Széchenyi Terv, valamint Széchenyi 2020 és Széchenyi Terv Plusz programokhoz kötődő nyertes pályázatok megvalósításának koordinálása révén. A vállalkozás referenciái kiterjednek Európai Területi Együttműködési programok részeként HU-SRB IPA, valamint a Közép-Európai transznacionális programokra (CE) is.

A fentiek okán ROP-VSTA -2012-akkreditált tanácsadó vállalat címmel büszkélkedhetünk.

A 2014-2020-as Uniós programozási időszakban számos több százmilliós összegű infrastrukturális beruházásokhoz készítettünk pályázatot, szakmai dokumentációt, CBA elemzést, üzleti tervet. 35 nyertes EU-s pályázat lebonyolításában vettünk részt aktívan. Nyertes pályázatainkat megtekintheti a referencia menüpontban.

Számos HUSRB – IPA program tervezésében és megvalósításában is részt vettünk.

Minősítést szereztünk az EU-s programok lebonyolításában, online rendszerek kialakításában; cégünk 2016-ban elnyerte a Digitálisan Felkészült Vállalkozás címet továbbá a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara minősített pályázatírói címét is megszereztük.

 

Fehér Éva bemutatása

Fehér Éva az IR Intelligens Régio® Üzleti Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatójának kamarai és üzleti tevékenysége az elmúlt 10 évben

A következőkben Fehér Éva a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamrában és az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft.-ben valamint az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. sajtóban megjelent tevékenysége kerül bemutatásra.

Fehér Éva 2000-ben alapította az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft-t egy munka befejezésére. A cég azóta nyereségesen működik immár 23 éve. Eleinte weboldal készítéssel, szoftverfejlesztéssel foglalkozott, mára már a pályázatírás és projektmenedzsment a fő szakterület.

Cége felépítése közben 2003-2005-ig osztályelnök majd a 2005-2008-as ciklusban a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási alelnöki posztját töltötte be. Ez alatt a pár év alatt elkészült a tagozat stratégiája, közreműködött a CSMKIK és az MKIK informatikai stratégiájának és a szolgáltató és minősítő rendszer kidolgozásában. Valamint az M5 autópálya alapítvány titkára volt. 2014-ben a kamara 20. évfordulóján átvehette a kamarai emlékérem arany fokozatát.

Továbbiakban Fehér Éva Kamarai tevékenységéről megjelent cikkek valamint az IR Kft. által ismertetett pályázati kiírások, tájékoztatók a TICAD (Tisza vízgyűjtő területének integrált fejlesztése), a cég 10 éves évfordulójának cikke - melyek a szegedi sajtóban megjelentek- lesznek olvashatóak 2004 és 2015 között.

 

Fehér Éva az IR Intelligens Régio® Üzleti Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatójának kamarai és üzleti tevékenysége az elmúlt 10 évben

IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft.