Főoldal / Ingatlanok / Egyéb ingatlanok
Közvetlen vízparti prémiumlakás - Siófok, ezüstpart
Közvetlen vízparti prémiumlakás - Siófok, ezüstpart
Egyedülálló panoráma csodás környezet, 69 méterre a Balatontól

A SIÓFOKSILVER PANORAMA APARTMAN SIÓFOK paraméterei:

  1. Nappali – étkező- konyha:24,46 m2
  2. Szoba: 11,7 m2
  3. Előtér: 8,57 m2
  4. Fürdőszoba, WC: 3,91 m2
  5. Terasz: 6,6 m2

 

A Balaton parti front lakás elhelyezkedése:

Siófok Ezüstpart központi helyén gondosan kiépített és 2019.-ben továbbfejlesztett szabad strand található, lejárókkal, füves területtel, sport és szórakozási lehetőségekkel, viacoloros, kivilágított sétánnyal, kerékpárúttal mely minden évszakban lenyűgöző.

A lakás az épület 2. szintjén a Balatonnal szemben helyezkedik el.  1 nappali- konyha - étkező, 1 hálószoba, valamint egy fürdőszoba wc-vel került kialakításra tágas előtérrel. A lakáshoz tartozik a mindkét szobából nyíló nagyméretű terasz, és egy saját parkoló. Az ingatlan egyedi mérőórákkal felszerelt, így a fenntartása kedvező.

A kiadó albérlet 2018-tól érvényes energetikai szabványoknak megfelelő, korszerű hűtése-fűtése a mai kor követelménye szerint hőszivattyús rendszerrel működik. Az apartmant lifttel és 2 lépcsőházból is egyaránt megközelíthető, melynek egyike a Balatoni kertkapuhoz vezet. A Balatonon egyedülálló panorámával rendelkező luxus lakások egyike az újonnan kialakított bérelhető, teljesen felszerelt élettér. Igényes gépészettel és prémium minőségű burkolattal, szaniterekkel, plazma Tv-vel gépesített konyhával, francia ággyal, ülőgarnitúrával felszerelt lakás minden elvárásnak megfelel. A lakás előterében 2 nagyméretű akasztós és zárható polcos illetve nyitott polcos szekrény található illetve egy ruhafogas 4 személyre.  A kanapé szétnyitható, kényelmes két személy számára. A 3 rétegű hang és hőszigetelt nyílászárókkal ellátott építmény biztosítja az energia hatékonyságot és a mindennapi exkluzivitást.

Ágyneműt, huzatot, törölközőt biztosítunk a vendégeink számára.

Érkezéskor vendégeink 1 csomag Wc papírt, kézmosót, kéztörlőt, konyhába mosogatószert kapnak.

A tulajdonos a modern, letisztult design mellett az átgondolt, élhető élettér kialakítására is nagy hangsúlyt fektet, mely a berendezési tárgyakban is visszatükröződik. Parkosított, hatalmas fákkal övezett kert óvja a lakók privát szféráját és kellemes időtöltését.

Megközelíthetőség:

Könnyű megközelíthetőség, kiváló tömegközlekedés jellemzi, a 3 km-re Siófok központjától található lakóparkot. A vasútállomás 600 m-re, a busz az utcában áll meg, 150 m-re kishajó kikötő található. Gépjárműves elérés kétsávos aszfalt burkolatú útról, egyéb módon kerékpárútról és járdán lehetséges. Az M7-es autópálya felhajtó 2 km-en belül van, a 7.-es út 500 m. A lakópark közvetlen környezetében vegyes funkciójú társasházak, magánházak, villák, kereskedelmi és szolgáltató egységek találhatók. A vadonatúj SPAR bolt mellett, a meglevő, Lidl, Aldi, Gyógyszertár nincs messze.

Az ingatlan kerítéssel zárt területére egyedi azonosítóval lehet bejutni a ház, a kert, a parkoló kamerával megfigyelt.

A szolgáltatások köre az Ezüstparton:

Az egyik legnagyobb  gyermek játszótér, kültéri felnőtt edzőpark, sportpályák, a lakóparkban rövidesen megnyíló földszinti, egész évben nyitva tartó fitnesz és wellness részleg. Különböző szórakozási és sportolási bérbevehető eszköz- kölcsönzők működnek. A szórakozási lehetőséget hangulatos kávézók, éttermek garantálják. Egy 4 csillagos hotel a Palace Garden Hotel kerül megépítésre mely számos lehetőséget fog kínálni a lakóparkban élőknek.

Kinek ajánljuk: Különösen alkalmas családoknak, fiataloknak, pároknak.

Kiadási intervallum:

Az apartman 2020. március 01.-től- 2020. augusztus 31.-ig kiadó.

 

Feltételek:

Foglaláskor 100 EU, vagy annak megfelelő HUF foglalási díj fizetendő.

A foglalások érvényesítése a teljes összeg 30 százalékának megfelelő foglaló fizetésével történik!

Érkezéskor a teljes vételár fizetendő + 100 EU, vagy annak megfelelő HUF kaució, mely távozáskor visszafizetendő, amennyiben semmilyen károkozás, ill. hiányosság nem tapasztalható. Az apartman csak a teljes összeg és a kaució kifizetése után foglalható el!

A lakáskulcs átadása és visszavétele, illetve a 100 EU kaució fizetése és visszafizetése előzetesen egyeztetett időpontban történik.

Amennyibe a vendég bármilyen indok miatt korábban elhagyja a szálláshelyet, mint a lefoglalt időszak vége, a pénz visszatérítésére nem tarthat igényt!

Kérem kedves vendégeinket a házszabály betartására a szálláshely, ingatlan területén! Ezek megsértése esetén a vendégnek a szálláshelyet azonnal el kell hagynia! Visszatérítés nem lehetséges! Az esetleges károknak a mértékét a tulajdonos határozza meg.

Az apartmanban illetve az ingatlan területén csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak. 18 éven aluli személyek az apartmant önállóan nem foglalhatják, nem tartózkodhatnak az apartman területén csak szülői felügyelettel.

Tilos dohányozni.  Tilos bulikat, rendezvényeket tartani.  20:00 és 08:00 között tilos a nyugalmat zajjal megzavarni.  Háziállatok nem szállásolhatók el.

 

Pénzügyi információk:

Ár:

Március: bruttó 20000 Ft/éj, minimum 4 éjszaka foglalása szükséges

Április: bruttó 20000 Ft/éj, minimum 4 éjszaka foglalása szükséges

Május: bruttó 21500 Ft/éj, minimum 4 éjszaka foglalása szükséges

Június: bruttó 27500 Ft/éj, minimum 4 éjszaka foglalása szükséges

Július:bruttó 41000 Ft/éj, minimum 5 éjszaka foglalása szükséges

Augusztus: bruttó 35000 Ft/éj, minimum 5 éjszaka foglalása szükséges

Férőhelyek száma: 4 db.

Érkezéskor a teljes vételár fizetendő + 100 EU, vagy annak megfelelő HUF kaució, mely távozáskor visszafizetendő, amennyiben semmilyen károkozás, ill. hiányosság nem tapasztalható.

 

Ellátás:

Az Apartman semmilyen ellátást nem tartalmaz.

Egyedülálló panoráma csodás környezet, 69 méterre a Balatontól
Képek száma: 15 db
Vissza
IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft.