Főoldal / Európai Uniós Projektek / Pályázatok
Pályázatok

Pályázzon Ön is az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. segítségével!

Cégünk teljeskörű megoldást kínál, a pályázatírás, szerződéskötés, elszámolás és projektvezetés területén, az alábbi kiírásokhoz:

 

Széchenyi 2020

Magyarország, a 2014-2020-as költségvetési időszakban rendelkezésre álló Európai Uniós források applikáláshoz, elkészítette operatív programjait, melyek teljes mértékben illeszkednek az Európa2020 stratégiához, s az abban megfogalmazott 11 tematikus célkitűzéshez.

Az IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. 2000-ben megkezdett működése óta számos jelentős megbízást kapott az Európai Uniós projektekben, elsősorban az on-line és B2B webes alkalmazások fejlesztésében, üzemeltetésében, valamint az Európai Uniós pályázati projektek megvalósításában, arculatok kialakításában.

Cégünk a projekt menedzsment területén is jelentős referenciákat szerzett, mind az NFT I., UMFT, USZT, Széchenyi 2020, Széchenyi Plusz programokban. Megvalósításához fűződik Európai Területi Együttműködési programok részeként HU-SRB IPA, valamint a Közép-Európai transznacionális programok (CE) számos projektje.

A Széchényi 2020 fejlesztési programban számos nyertes pályázatot készítettünk el, melyekhez igény szerint üzleti tervet, megvalósíthatósági tanulmányt és költséghaszon elemzést is végeztünk. Nyertes pályázatainkat megtekintheti a referencia menüpontban.

 

Széchenyi Terv Plusz

Magyarország 2030-ig szóló kiemelt célkitűzése a gazdasági és társadalmi versenyképesség növelése – a kedvezőtlen helyzetű térségek felzárkóztatásával egyidejűleg. A jövőkép eléréséhez az egyik legfontosabb eszköz az Uniós Alapokból érkező támogatás.

Magyarország a 2021-2027-es programozási időszakra vonatkozó 5 szakpolitikai célkitűzés mindegyike esetében tervez beavatkozásokat.

Jelenlegi és várható felhívások
Rövid összefoglaló dokumentum

Alábbi táblázatban a Szeged és vonzáskörzete, illetve a Dél-Alföldi régió szempontjából leginkább releváns Operatív Programok rövid összefoglalóit találják:

Operatív Programok

IR Intelligens Régió® Üzleti Kommunikációs Kft. az elmúlt évek tapasztalatai alapján szakértői segítséget nyújt Európai Uniós alapokból finanszírozott transznacionális és határközi együttműködések kialakításához. A legkedvezőbb konstrukciók felkutatása, a megfelelő partnerekkel való kapcsolat kiépítése, a pályázat kialakítása és  menedzselése, valamint  a forrásokhoz történő hozzájutás mind olyan részletes kimunkálást és végiggondolást igénylő tevékenység, melyhez cégünk megfelelő elméleti alapokkal és gyakorlati ismeretekkel rendelkezik.

Az Európai Unió által társfinanszírozott pályázatok várhatóan 2023 második negyedévében ismételten elérhetővé válnak Magyarországon. A pályázati források másfél éves elapadása, az energiaválság és a háború sújtotta gazdasági helyzet végett várhatóan óriási kereslet lesz a támogatások iránt. A pályázatok elnyerésében kulcsfontosságú a megfelelően előkészített és összerakott pályázati anyag és a szakszerűen megírt pályázat időben (minél hamarabb) történő benyújtása. A felhívásokra történő gyors és eredményes reakcióhoz javasoljuk pályázati előkészítő szolgáltatásunkat.

Pályázati előkészítő szolgáltatás

Pályázati előkészítő szolgáltatásunkról bővebben itt olvashat.

Csatolt referenciák
IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft.